Posted By lovisa
Buffé för många

Mat som serveras som en buffé är ett smart serveringsförslag. Matpreferenser för den enskilde idag kan skilja sig väldigt mycket. Det finns vegetarianer, veganer, allergiker, gluten- och laktosfria och mer därtill. I och med detta så kan det vara svårt att laga mat som passar för alla. Istället kan en buffé serveras så att alla gäster då kan välja vad de själva kan äta.

En buffé kan göras på många skilda sätt för att det även skall vara lätt att förbereda beroende på i vilket syfte den skall serveras. Det går att göra kalla bufféer och därmed även tacksamt att kunna förbereda och servera. Mat till buffé behöver heller ej vara så mycket av varje sort om det ej är en stor tillställning. Mat kan räknas i bufféportioner för att få en uppskattning i hur mycket som kan behöva tillagas.

För att få inspiration till buffémat och recept så finns det många sidor på Internet att besöka. Där finns även många hela menyer att tillaga beroende på gästantal. En buffé kan även tillagas utan ett specifikt tema, utan enbart serveras med alla de rätter en själv finner roliga att servera och bjuda sina gäster på.

lizen