Tjänster

HOTELL- OCH RESTAURANGSTYLING
Konsultation med tips och inspiration för att konkret förbättra och tänka nytt kring dukning, trender och bufféstyling.

BUTIKS- OCH CAFÉSTYLING
Personlig styling av nyöppnade butiker, caféer, restauranger och hotell. Även för redan etablerade företag som behöver ett extra lyft. För livsmedelsbutiker erbjuds bland annat uppdukning och styling av varor. Tänk på att produktexponeringen kan vara avgörande för din verksamhet.

EVENT- OCH FESTSTYLING
Ska du arrangera ett event eller en fest. Lugn, Catharina fixar dukningar och blomsteruppsättningar utöver det vanliga. Ditt event når garanterat oanade höjder.

BRÖLLOPSSTYLING
Låt Catharina ta ett konceptuellt helhetsgrepp kring dukning, blomsterarrangemang och annan styling. Eller fokusera på ett specifikt område, tex dukning. Klart är att ditt bröllop blir ett oförglömligt vackert minne.

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR
Inspirerande kurser för privatpersoner och företag om hur du gör egna blomsterarrangemang och dukningar. Perfekt för kickoffen, kompisgänget eller som en trevlig ”get together”. Det finns även möjlighet att arrangera detta tillsammans med mat och dryck.

BESTÄLL EN FÄRDIG BORDSDEKORATION
Fixa festen med detsamma. Catharina gör en dekoration för leverans inom ett par timmar (leverans fredagar & lördagar i Stockholmsområdet) till festen, kvällens middag eller som present. Ring (070 8244758) eller maila (catharinadukar@gmail.com) ditt önskemål.

KONTAKTA CATHARINA IDAG:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s