Posted By lovisa
Korv med bröd

Korv med bröd är en rätt som finns i många delar av världen. Vad är det som gör att denna rätt är så populär? Kan det ha att göra med att den är enkel att servera, att den kan intas stående och att det även går att variera på många olika sätt?

Det finna artiklar om att korv är en perfekt sommarmat, vilket många säkerligen skulle skriva under på. Det är en rätt som både kan grillas, stekas och kokas. Det är lätt att ta med sig ut till naturen, då i kokt eller grillad variant. Tillbehören till är lätta att packa med sig och det behövs inte många attribut till då den kan ätas direkt i handen. Väldigt genialiskt.

Idag finns det även en stor hamburgerkedja som har börjat med att även sälja korv. Även det kan tyda på att det är en populär rätt som är lätt att sälja och som lockar köpare. Med variation av tillbehör på korven så passar den många. Det går att få den mer neutral, men kanske enbart ketchup på. Andra vill ha mer smak och kan då tillsätta senap och andra smakrika röror.

Det som sätter stop för tillbehören är egentligen fantasin. De mesta smaker kan passa till en korv då det är en sådan smak som bjuder in olika komponenter. Det är även bra med protein i en korv som är gjord med bra råvaror. För vegetarianer finns det sojakorv som ersättare och brödet går att göra glutenfritt så att rätten passar alla som är sålda på idén.

lizen