Böcker

FIXA JULEN (2013)

fixa-julenI Fixa julen har proffsen samlats för att dela med sig av sina bästa tips för en stämningsfull och avkopplande jul. Var förberedd med glöggen till första advent. Lär dig planera julbordet för alla smaker. Och när julstöket är över och maten sjunkit undan bli inspirerad till en gnistrande nyårsfest!

KÖP

 

 

 

FIXA GRILLEN (2012)

fixa-grillenCatharina fixar dukningen och dekorationerna till grillfesten. Våga ta kommandot över grillen och lär dig konsten att servera årets läckraste utomhuskäk. Boken bjuder på skönt rökig barbecue på svenska, färgstarka grillbufféer för hela familjen, smidiga grillmiddagar med de läckraste tillbehören och så förstås ett gäng himmelska grillade desserter. Det marineras, rubbas, grillas och halstras så länge glöden håller. Med proffsens egna smarta knep och tips öppnar sig ett liv bortom grilloljan.

KÖP

 

 

FIXA FESTEN (2011)

fixa-festenCatharina dukar och dekorerar för fest. I denna bok får du proffsens bästa tips för en lyckad fest! Här delar författarna med sig av sina bästa råd om inbjudningskorten, maten, dryckerna, dukningen, musiken – antingen det är cocktailparty, middagsbuffé, trerätters med vikta servietter, dessertbuffé eller tårtkalas.

KÖP

 

 

 

KRANSAR ÅRET RUNT (2010)

kransar-aret-runtEn välkomnande krans med rosor, frukter och nypon på dörren, en krans med vitlökar på bordet eller kanske en krans med prästkragar och blåklint att ha på huvudet. Skira kransar med bara några strån och robusta kransar med ett myller av dekoration. Catharina ger i boken förslag på 35 kransar. Till och med talgbollar och bondbönder blir till mästerverk i dessa kransar. I boken finns tydliga beskrivningar av varje moment när man binder en krans liksom andra råd för ett strålande resultat.

KÖP

 

 

DUKNING EFTER SÄSONG (2009)

efter-sasongDuka efter säsong med inspiration från naturen! Låt naturens utbud få avgöra bordsdekorationen. Så tänker Catharina när hon skapar sina fantastiska dukningar efter årstid. I boken presenteras 21 dukade bord, fantasifullt dekorerade, varje bord med sin karaktär. Här finns vårens blommor i gröngräset, blommiga kålhuvuden till fest på landet, sättpotatis i lådor med ljus som enda dekoration och ett bord där maten dukas upp på mossa. Varje årstid finns representerad.

 

 

 

CATHARINA DUKAR (2005)

catharina-dukar-bokDukningskonstnären Catharina presenterar här fantasieggande bordsdukningar som förhöjer njutningen av maten. Rikligt illustrerad med färgfoton av Tedd Soost.

KÖP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s