Nya spännande utmaningar!

Efter ett längre uppehåll och påhejad av  många tänkte jag börja blogga igen, fortsätta att ge tips o ideer om det dukade bordet och lite annat runt omkring. Det har hänt en hel del i både i mitt arbetet o privat! För er som följer mig på instagram catdukar och rosesandbeans vet att jag i november var i Florida, West Palm Beach, Jupiter och dukade Thanksgiving i Parneviks reality show #parneviks med start i morgon…Mia kontaktade mig och undrade om jag ville duka upp ett Tanksgiving bord tillsammans med gästerna i ett av programmen,  så klart jag ville, hur kul som helst! Under  en av de 3 dagar som jag befann mig på plats åkte Mia och jag runt och handlade mängder av grönsaker, med varuvagnarna fulla och toppade med några färdiga blomsterdekorationer som Mia skulle placera i gästrummen styrde vi mot bilen och vägen dit kantades av amerikaner som undrade glatt vad vi skulle göra med alla dessa grönsaker…Duka sa vi!!! 

  
När vi närmar oss det program jag kommer att duka upp i så kommer jag att visa många bilder på dukningen och berätta….

  
Med bilen full av material och en gps körde jag till Casa Mia!

  
Påvägen dit råkade jag hamnade i en vintage affär,  ja det blev en del:)! Otippat!

  

Inspelningen är klar och bordet står dukat framför oss…

  

Följ med på instagram catdukar ….wow nu är jag igång igen!

One thought on “Nya spännande utmaningar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s