“Roses & Beans”

Jag har startat ett nytt projekt som ni kan följa på instagram, där heter det rosesandbeans…här kommer jag att visa dukningar, ge inspiration, visa spännande ting & tillbehör som så småningom kommer att kompliteras med mat & inredning. De flesta foto har tagits av min bror Johan Lindeberg, vilket han kommer att fortsätta att göra. Vore superkul om ni vill följa mig där…

Här får ni min senaste Halloween dukning….första fotot från @rosesandbeans 🙂
  
Photo by Johan Lindeberg 

“In the south of Sweden pumpkins are growing everywhere, these I bought from a farmer next door. The larger ones I cut round holes large enough to be filled by small candles. The smaller ones became “Batmen” with wings made from black papers, perfect to become name tags for seating! I put the plates on the table then I spun angora yarn over like a spider net. Yes it could be difficult to eat:) but it is Halloween!!!”

  
Photo by Johan Lindeberg 

Cat Dukar är kvar på instagram som catdukar , där tar jag själv de flesta foton:) på mina dukningar och annat inspirations material! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s