Nu är den publicerad, sommardukningen…

För några veckor sedan fotade TT :s  nyhetsbyrå mina sommardukningar med tips & ideer…här bl.a flera sidor i Uppsala Nya Tidning, vilka bra foto, dukningen blev ju super om man nu får säga det själv :)..

  
Här från Uppsala Nya Tidning UNT..Skål!!..
    
 

Jag har lagt en svart skrynklig linneduk som grund på bordet, mycket dova färger i våren och sommarens färgtrend, vilket känns härligt även i dukningens värld…material till min dukningen har jag plockat från webb butiken @dukat.se

Vintage tallrikarna som Olivia köpt på olika loppis blev superfina ihop med den resterande dukningen. Valet av blommor blev mörk Bordeaux & färgen lavendel, ljuslila… Vacker! Här mina egna foto..

  
Vackert till är grön lime och en bunt vitsippor, placeringskort, då stack jag igenom en rosmarinkvist i en adresslapp..

  
Följ med på instagram catharinadukar där uppdaterar jag varje dag!

Ha en fin kväll! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s