Bilen stod inte där jag parkerat den…..

….blev helt förtvivlad massor av dukningsmaterial låg kvar sen igår, plus flera andra saker, samtidigt som jag skulle till Uppsala på ett möte och ta med mig saker därifrån, jag behövde verkligen bilen. Gick tillbaka och bad Olivia följa med, var osäker om jag verkligen såg rätt, att bilen var borta! Tyvärr O såg inte heller någon bil…jag polisanmälde bilen, samtidigt som jag ringde min väninna…..kunde jag låna hennes bil! Körde till Uppsala. Nu hör till saken att bilen är Filippas, polisen ringde henne som i sin tur inte hade en aning om att bilen var stulen…..väl tillbaka i Sthlm igen, möter jag maken som precis kommit med taxi från Arlanda….tittar på på mig och säger, jag har hittat bilen, åkte förbi med taxin, den står utanför fiskaffären…DÅ kom jag på, ja där ställde jag den i går kväll för att jag var så trött!!?? “Vilken tur att du i vart fall kom på det, annars hade jag blivit orolig”…..Nu var jag tvungen att upphäva stöld anmälan, vilken inte jag kunde göra utan bara F…det fick vänta till morgondagen. Tidigt på morgonen flyttade maken bilen till en annan parkering och blev förföljd av poliser, en stulen bil! De ringde Filippa, vi har hittat din bil, det sitter en man i bilen som säger att han är din pappa, kan du verifiera det!! Hon gapskrattade, så klart blev han släpp efter att fått blåsa…
Filippa påpekade senare, att hade det varit jag som kört bilen så hade hon bett dem låsa in mig:)

Nu en vacker Vårdukning att pigga upp oss med från min Bok “Dukning efter säsong”…

IMG_3184

Plocka “buketter” av blåbärsris, vänd upp & ner, stick in ett provrör ( finns att köpa på Panduro vira runt ståltråd, häll i lite vatten och sätt ner en liten blomma eller två…

På samma tema, studenten…

IMG_3186

IMG_3185

Ut i skogen och plocka, är dem inte riktigt utslagna så ner med blåbärsriset i lite varmt vatten något dygn..
Ha en fin dag/ Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s