Här var jag…

På FCSI (foodservice Consultants Society International) Nordic Årsmöte , www.storkokskonsulterna.se och höll en föreläsning, om…helt rätt, det dukade bordet, styling, bufféer, hur viktigt det första synintrycket är, hur och var man placerar buffébordet etc…

IMG_3182

En fantastisk föreläsare var Lars Eriksson, fil kand Måltidskunskap, doKtorandstuderande, grythyttan, driver företaget kring Mat

IMG_3183

Sååå trevligt att träffas, så rätt vi hade om bordet och all runt omkring, vi tolkade på olika sätt, men åt samma håll….Spännande möten!

God Natt:)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s