TÄVLING!!!…. Vinn upplevelsen att få äta middag med “Hollywood Frun” Maria Montazami!!

Jag har under något år till och från samarbetat med Fyrklövern som tillverkar spännande material till all typ av dukning…bl.a har Lars Wallin tagit fram en servis i regi av Fyrklövern och sedan några månader tillbaka har även Maria Montazami tagit fram en servis i samarbete med fyrklövern ……..så klart finns tofsarna med:)

IMG_3146

Nu finns det en fantastisk möjlighet för er att vinna upplevelsen “att en kväll äta middag tillsammans med Maria på en restaurang i Stockholm”….om man nu inte bor i Stockholm får man både resan och övernattning betald, även en vän har möjlighet att följa med…kan bli en superkväll, vem vet det kanske blir det Hollywood nästa….

IMG_3147

TÄVLINGEN HITTAR NI HÄR

HÄR!!!!!!

Go a head!!!!!

Härlig fredag:)! / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s