Fjädrar, tyll, säckväv & fågelfrö..

Plötsligt är jag på gång igen med skidåkningen:)..känns såå himla kul, i flera år har jag “harvat” nerför, inte roligt, satsat på längdåkningen. Men nu, sol, snö, lagom varmt och en låååång pist utför, älskar det!!!! Visst är det härligt att man kan ändra sig! Lite så har det varit med påsken också, vissa “måsten” fjädrar, påskägg, gult, och det återkommande hur ska jag duka i år?! Då bläddrade jag lite bland mina “gamla” dukningar och såg den här, vilken jag hade glömt….inte så dum, eller hur?!

Så klart säckväven som grund, ovanpå den, svart tyll….med häftapparat knipsade jag fast några fjädrar ojämnt fördelat i tyllen. Snyggt på ett buffe’ bord…

IMG_3139

Ovanpå, som bordslöpa har jag först lagt fågelfrö, därefter vaktelfjädrar ( gillar färgkombinationen) om man vill är det gulligt att placera ut några söta små kycklingar ibland fröna…
Låt fantasin flöda!!!!

Ha en fin söndag, ny ska jag ut i pisterna:)!!
Följ med på instagram catharinadukar. / Catharina

br />
IMG_3140

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s