Påskdukning…& NY HEMSIDA!!!

Ja nu är det snart påsk igen och dessutom var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen! Min hemsida har varit under bearbetning, men nu är den klar och man kan tydligare se vilken typ av tjänster jag erbjuder, tex. föreläsningar, dukningar, styling, tips & ideer av nya matsalar, restauranger, caféer. Nytt är leverans av brordsdekorationer, fredagar, inom Sthlms området, till er middag, fest eller kanske bara njuta av en vacker dekoration till helgen
Det finns ännu mer att se på min nya hemsida www.catharinadukar.se bl.a. lite Inspirationsbilder…gå in och titta och berätta vad ni tycker!!!!!

Tillbaka till påsken och dukningen..jag var hos www.duka.se och dukade upp med deras fantastiska material, allt finns att köpa på deras webbshop! Vi fick kontakt för ett par månader sedan och har sedan dess haft ett fint samarbet, jag gillar verkligen deras dukningsmaterial, överhuvud hela konceptet av varor..

IMG_3134

Grunden, duken, blev så klart min “gamla” säckväv, fin till allt, men passade speciellt bra här. En påse med fågelfrö hällde jag ut på mitten ( bordslöpa). Jag hade plockat några grenar hängbjörk som jag virade till ett bo och placerade på mitten, där fick de vackra sammetsäggen bo…tallrikar, de underbara underläggen, äggkopparna, hättorna i koppar, allt ni ser på bordet finns att köpa på www.dukat.se
Visst är det bra!!!!

IMG_3136

Fågelboet i närbild…

IMG_3135

Vackert dekorationsägg i gråskala, ligger så fint ibland fågelfröna..

IMG_3137

Därefter bar det snabbt av till Arlanda, och denna gången blev det Island med alla “kulturtjejerna” , nästa år firar vi 20 årsjubileum! Grymt!!

Iskallt, utegångsförbud pga av storm, blue lagoon, gold circle..etc allt har vi upplevt av det som Island kan erbjuda och så klart en ridtur på islandshästar.

IMG_3138

Titta in på min nya hemsida!!! www.catharinadukar.se!!

Följ med på instagram där heter jag catharinadukar och uppdaterar ibland flera ggr om dagen!

Ha en fin kväll! / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s