Det är Fashion week i Stockholm……så formas mina idéer..

…jag har fått möjligheten att “springa” på några visningar, precis så är det, alla springer för att hinna med……visningarna är oftast på flera olika ställen, ibland samtidigt…Så kommer man dit, ställer sig i kön, lång lång kö, blir avprickad, blir placerad, allt tar sin tid, man tittar på varandra, vilka som är där….det vet jag är viktigt, tex. när jag var i Milano, då för att se min brors visningar, på den tiden det begav sig med J. Lindeberg eller numera med BLKDNM, vissa var viktiga språkrör utåt internationellt , mycket “makt”…dem ville man ha med på visningen!
Så blir det tyst, snabbt och super proffessionelt glider de fram, modellerna till häftig musik, det tar exakt mellan 5 & 10 minuter…sen är det över, applåder, därefter reser sig alla för att igen titta på varandra, hälsa, prata och rusa vidare till nästa visning….såååå mycket arbete som ligger bakom dessa Max 10 minuter…häftigt. I går var jag på www.berns.se salonger och såg www.idasjostedt.com
Verkligen Super….

2015/01/img_3088.jpg

Glitter, guld, paljetter, transparent, leopad….autum/winter 2015….Precis så kommer jag att duka borden i höst ( kanske lite innan)

Just nu gäller bl.a vilda djur, då dukar jag så här…

2015/01/img_3089.jpg

2015/01/img_3090.jpg

I morgon ska jag på fler visningar, hmm undrar vad som kommer “till mig” då?!

Ha en fin tisdag / Catharina…….på instagram heter jag catharinadukar, där lägger jag upp lite fler bilder…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s