Granris, kottar, äpplen, kanel, apelsinskivor, buxbom….det blir trångt på bordet:)!

men så härligt & doftande…det här med doft framkallar verkligen olika typer av känslor…minnen från händelser i livet. Julen är just en sådan där “händelse” de flesta har någon typ doftkänsla ifrån…Här har jag lagt ut mina egna minnes dofter på julbordet….och just denna dukning är ur boken ” Fixa Julen”…

Granris, buxbom, järnek ligger som grund på bordets mitt och jag har även dragit ut lite åt sidorna..det är uppdukat på www.gubbhyllan.se där vi fotade för boken och fotograf var ulrika ekblom

br />
IMG_3018.JPG

Det “utdragna”…

IMG_3021.JPG

Lite mer…

IMG_3019.JPG

Ovanpå allt det gröna har jag lagt torkade apelsinskivor, kottar, kanel, äpplen, valnötter, nötter….och här och där har jag stuckit in lite tomtar…man fyller på med vad man har och tycker om, så klart lite minnen här o där vill gärna beblanda sig och känns lite extra kul..

IMG_3020.JPG

Till servetter hittade jag vackra linne handdukar, beige/rött, även duken är av linne och beigefärgad (vitt kan ibland bli en för stark kontrast) De här hittade jag i www.skansenbutiken.se även stearinljusen, tomtarna och mycket annat vackert…

Idag fick jag nybeställningen av boken “Fixa Julen” den finns att köpa i bokhandeln bl.a hos www.hedengren.se såg jag den häromdagen…

IMG_3017.JPG

En mörk och regnig dag som idag behövs stearinljus! / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s