Gårdagen var såå himla kul…

….alltid lika spännande att hålla kurs på Martin & Servera….kommer den här gruppen att funka…det är ju faktiskt en hel dag, där vi dukar, diskuterar…workshop etc…För första gången hade jag ett bildspel på 140 dukningsbilder. …en himla bra ide’ då kunde vi utgå från dem, helt galet såå många dukningar jag dukat genom åren och detta var bara en super liten del. Olivia hjälpte mig att sätta ihop dem…inte helt utan att pusta om min tekniska okunskap. Vilka bilder…Tänk att jag bl.a dukat upp alla borden på Restaurang Noma i Köpenhamn, det var ett event för ( www.villeroy-buch.se) …den bilden är jag stolt över, likaså alla år jag dukat upp tävlingsbordet i OS & VM i Eurfut & Luxenburg för de svenska kockarna med Jonas Franzen som projektledare…ja det är bara en liten den..
Nu börjar vi strax, alla kursmedlemmar tar kaffe & macka…bildspelet är igång..

IMG_2974.JPG

Workshop..de delas in, två o två, får olika tema på borddukning tex. 1) ” En känd designer fyller 40 år, Supriseparty ,hur dukar ni för att överraska”..alla fick var sitt tema! Såå taggade alla blir, diskuterar, skrattar, springer runt, dukar..jag är just då helt överflödig! När alla är klara….hmm tar en stund, då går vi igenom alla borden och hur de tänk..

IMG_2973.JPG

Som avslutning på en superbra dag gör vi alla kransar…några sätter sig på golvet ( M & S valde att lägga pressening på golvet, sist var det lite svår städat)

IMG_2972.JPG

Stolt kranstillverkare..

IMG_2975.JPG

Hemma igen 17.30 efter härlig o inspirerande dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s