Den 11/11 håller jag en heldagars kurs på Martin & Servera i dukningar etc..för Hotell & Restaurangpersonal…

…..Just nu håller jag på att plocka ihop bilder till en power point…hur många dukningar har inte jag gjort…..helt galet och tyvärr inte någon jätte vän av ordning….precis som nu, har jag flera gånger ångrat att jag inte har mera koll på mina bilder, foto…de ligger tyvärr i flera olika datorer…t.o.m i en dator som jag måste ” lämna ” för att få hjälp. Verkar som många av de jag möter har det mesta under kontroll, kategoriserat osv…Jag skyller på att det tillhör min “kreativitet” :):)….Vi får se hur det går…ni också om ni tillhör hotell & restaurang “folket” för då kan ni anmäla er till Maria.Benediktsson@martinservera.se

IMG_2537.JPG

För er som håller till Skåne, kommer jag att hålla en kurs

Söndagen den 30 nov kl 14.00 – ca 17.00 blir det kurs i juldekorationer i min Lada i Torekov…Bordskransar, Dörrkransar & juldekorationer…ni tillverkar efter era egna önskemål…vi samtalar, dricker glögg & äter julgodis…pris 595:- inkl allt…

Om ni är några stycken, tjejer, företag, killar eller mix som önskar privat kurs ring på 070 8244758 el e-maila på catharinadukar@gmail.com så fixar vi det..
Anmäl er till catharinadukar@gmail.com

Här var det först yoga och därefter julkransar…..bara en ide’…

IMG_1088.JPG

Nu ska jag fortsätta mitt letande efter dukningsbilder….

Ha en fin & härlig kväll…värmen är ju tillbaka…i vart fall hos oss i södra delen av Sverige / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s