Torsdags Godis…”Höstskörden dukar bordet”..

Jag följer några bloggar och ofta pratas det om tex. “ögongodis” “tisdagsgodis” …godis i någon form när man ser något extra fint..Vet inte vad jag tycker, känns lite, töntigt, lite uttjatat men nu ska jag göra ett försök…Nu visar jag mitt torsdags godis

“Höstskörden dukar bordet”

IMG_2834.JPG

Här har jag obegränsat, i total oordning slängt på vad jag hittat ibland grönsaker & frukt denna höst…jo lite ordning…det är lagt som en bordslöpa över bordet…Så mina vänner släng på vad ni hittar och mycket av allt på bordet går att äta som det är “raw food” ……resten kan ni tillaga dagen efter!

Nu har jag också bestämt tid för min höstkurs i Torekov i min lada..
Den blir söndagen den 30 november kl 14.00-ca 17.00 ….vi fixar allt för julen..
Bordskransar, adventljuskransar, Dörrkransar, bordsdekorationer…vi dricker glögg, äter julgodis …Ni väljer efter egna önskemål vad ni vill göra..ideer & allt material inkluderas i kostnaden på 595:-/pers

Anmäl er till mig på 070 8244758 el catharinadukar@gmail.com

Om ni är ett företag eller någon tjej/kill gäng som vill göra något juligt & kul så hör av er till mig så fixar vi det….jag finns i Stockholm också….om det är möjligt så kommer jag gärna till er någonstans i Sverige…hör av er så ordnar vi det sig…

Ha en fantastisk torsdag …kanske blir det något fredags godis i morgon…/ Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s