Min Dotter ska gifta sig!

..min fina lilla flicka som alltid kom och kröp upp i mitt knä med tummen i munnen, som klädde sina dockor i fina prinsesskläningar, som promenerade runt i mina högklackade skor, drömde om vackra klänningar som gick att snurra så att kjolen stod rakt ut! Nu är det din tur och den vackra brudklänningen är klar.
Vigseln av det amerikans/ svenska paret kommer att ske på majsfälten utanför Chicago….och planeringen har varit igång under lång tid….nu är frågan ska jag “skeppa” över ton av fiberduk eller …hmm använder man fiberduk över “cornfielden” will see ….men blomstergrossit, bordsuthyrning, kristallkronor…..etc allt är underkontroll med hjälp av en fantastisk familj ” over there”
Lovar att dukningen, tre dagar, tre dukningar kommer att bli amazing ….brudbuketten, tärnbuketterna, brudnäbbsbuketterna vackrast någonsin….färgerna väldig noga utvalda…Det kommer att bli ständig rapport…jag lovar, kanske behöver lite glada tillrop & hjälp med ideer..

Den första rosen ifrån trädgården tillägnar jag min fina vackra Filippa, som inte längre suger på tummen, men som fortfarande älskar vackra klänningar!

ImageMin första ros i trädgården tillägnar jag min fina vackra Filippa som inte längre suger på tummen, men som fortfarande älskar vackra klänningar…

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s