I morgon 6/5 kl. 11.00….Duknings inspiration i monter A 39:10!!

Yes, nu är det dags igen, lite inspiration….och så dukar jag upp 2 st nya bord varje dag hela veckan! I morse var jag förbi Kocklandslagets “set up” ..fina Jonas Franzén, projektledare för Kocklandslaget bad mig komma förbi för att “tycka till” om tävlingsbordets “outfit”…sååå himla kul att se dem igen, Jonas, Helena, Isaak & Joel, de som vandrade vidare till Landslaget från Sthlms Culinary Team. Här Jonas & Helena..

20140505-220708.jpg

Så ett av borden jag dukar på mässan idag 1 av 2 st…

20140505-221303.jpg

Nu ska jag packa ihop allt material inför morgondagen innan jag blir för trött!!

Hoppas vi ses i morgon!! / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s