Min uppdukning med Lace…

…..Lars Wallin vår store Houtcouture designer i Sverige har tillsammans med Fyrklövern tagit fram en fantastisk porslinsserien, Lace…
Jag dukade upp på Bomässan i Helsingborg, nu är jag påväg till Bomässan i Vänersborg ….

20140407-185557.jpg

Duken, mörkbrun blankt fodertyg på metervara..ovanpå har jag lagt svart tyll..Porslinets struktur är spets, fransk vacker utvald spets som lagts “för hand” på varje tallrik och kanterna har handsmålats med patina..i stället för att lägga en duk av spets under alltihop, tolkade jag spetsen på mitt eget sätt, med tyll och “brudslöja” den blomman liknar så otroligt mycket spets…Jag valde att använda delar av porslinsserien till att agera vas för min spets, typ de vackra ostronfärgade “vattenglasen” även sås skålen och de fina små skålarna. Värmeljus i de vackra ljushållarna. Som bordslöpa över bordets mitt valde jag aubergine, rose’kål och rödbetor med sina blad…vacker färgkombination…
På duk “hänget” fäste jag massor av små “spetsblommor” med häftapparat..

20140407-212021.jpg

Ännu mera bord..

20140407-212406.jpg

Min “gamla” servettvikning, nu i svart med lite spets instucken..

20140407-212751.jpg

Alla ni som är i närheten av Vänersborg nu på lördag 12/4, det är Bomässan och jag dukar upp på scenen kl 13.00 i samarbete med Fyrklövern….

Välkomna! / Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s