Min Julkrans på dörren är numera en Påskkrans…

Snart är det påsk, även om det är några veckor kvar, det känns som den närmar sig med stormsteg, med tanke på alla påsk skyltningar, all påskmat, påskideer i tidningarna….Vi måste förbereda oss..så då gjorde jag om mina julkransar på dörren ( ja de har hängt där sedan jul) ” julen varar fram till Påska…” Eller..
Mina fina kransar av lärkträd med sina vackra kottar blev nu pyntade med..små kycklingar, vaktelfjädrar, hade tyvärr inte fler så det fick bli några vita oxå…

20140317-144744.jpg

Här tittar den fram, kycklingen, kanske lite för stor näbb..

20140317-145133.jpg

Fint att binda lite band runt om, kanske mörkgröna, bruna, gula, oranga band..Jag fick ett samtal häromdagen av Emma som vet att jag inte är så förtjust i fjädrar..att hon sett några jag verkligen skulle gilla..de var riktigt mörkgröna, blandade med mörkt militärgröna… låter fint!

20140317-145703.jpg

Skicka era Påsktips, dukningar etc. till mig på catharinadukar@gmail.com så visar jag här, det är såå himla kul../ Catharina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s