Fantastiskt med Skype…och en dukning i koppar..

Otroligt häftigt att kunna prata med sin brunbrända dotter på andra sidan jordklotet, där sitter hon i bikini under en palm, jag med snöblask omkring och så pratar vi som vanligt, coolt! Oj vad jag saknar henne…På tal om saknad och kärlek så kommer den utlovade dukningen av koppar..jag har visat den på instagram redan tidigare, men här kommer “receptet”. Kopparfärgat Fodertyg på metervara, en tjockare variant, en koppar bunke som jag putsat upp, oasis, blåa vindruvor, röda rosor, Rosenblad….

20140210-092404.jpg

Lägg blöt oasis i en koppar bunke, täck med vindruvorna, klipp ner de röda rosorna till önskad storlek, och stick ner i oasisen mellan druvorna…ställ på bordet, strö över rosenblad och ät av dekorationen. Var det inte så det var porträtterat, “de gamla grekerna” matades med vindruvor…kärlek!

Koppartrenden fortsätter!

Skicka bilder/foto på era dukningar eller ideer inför “Alla Hjärtans dag” till catharinadukar@gmail.com

Härliga måndag, lite ljusare, lite vårligare..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s