Måla Hjärtan…till varandra, till alla..ge kärlek..

Idag har jag målat hjärtan, till en fotografering inför Valentine’s day…Vita pappers ark, lagom stora till underlägg, röd målarfärg, sen var det bara att göra hjärtan..det gick åt några ark innan de accepterades som hjärtan ( av mig) ..

20140207-162740.jpg

Till slut blev det ganska bra! Istället för röda rosor blev det vita, jag är så där lagom förtjust i rött, men läste att just rött ger värme, vårt blod är rött, vi blir röda om kinderna när vi rodnar, “synden” målas röd, röda läppar, röd Ferrari..= kärlekens färg, I don’t know, vit är min kärleksfärg, man gifter sig i vitt ( oftast) döps i vitt..oskuldensfärg, rent & vackert..Hur som helst så blev det vita rosor.

20140207-163340.jpg

Imorgon ska ni få se min Alla hjärtans dag dukning i koppar, rosor & vindruvor!

Idag är det fredag, härligt och strax ska jag byta om för vi ska gå på middag till finaste vänner..finns det något skönare än att en fredag bli bortbjuden av just nära vänner så att man slipper visa sej så supertrevlig. ( de vet ju det redan)

Härlig fredag till er och köp en blomma..

One thought on “Måla Hjärtan…till varandra, till alla..ge kärlek..

 1. Elin Maria Sundberg says:

  BÄSTA CATHARINA !

  JAG FÖRSÖKER LÄRA MIG DEN NYA DATORN…….FRAMGÅNGEN ÄR INTE SÅ STOR, MEN JAG GÖR SÅ GOTT JAG KAN.

  JAG HAR NJUTIT AV DET VACKRA, SOM DU ALLTID GÖR. TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA DINA HÄRLIGA NJUTBARA BILDER & TIPS. JA, TUSEN TACK ! DIN KUNSKAP & SKAPANDE VÄRMER. GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGEN.

  ELIN MARIA.

  Skickat från Windows E-post

  Från: Catharina Dukar
  Skickat: ‎den ‎7‎ ‎februari‎ ‎2014 ‎16‎:‎54
  Till: elinmariasundberg@outlook.com
  Ämne: [New post] Måla Hjärtan…till varandra, till alla..ge kärlek..

  WordPress.com
  Catharina Dukar posted: “Idag har jag målat hjärtan, till en fotografering inför Valentine’s day…Vita pappers ark, lagom stora till underlägg, röd målarfärg, sen var det bara att göra hjärtan..det gick åt några ark innan de accepterades som hjärtan ( av mig) .. Till slut b”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s