I vår håller jag kurser på “Martin & Servera” i Dukning & Bordsarrangemang..

….för restauranger, hotell, konferens och catering..Det blir heldagskurser, även Sundsvall ska få besök…Dukningen är ju lika viktig som maten och det är svårt att hålla variation på det dukade bordet, buffén på hotell, värdshus, speciellt där gäster övernattar några dagar…Även för catering kan det vara besvärligt att variera mellan bröllop, födelsedagar och olika temafester. Det ska gå snabbt, inte kosta för mycket och bli en Aha-upplevelse och fokus ligger oftast på maten.
Jag ska under några kurstillfällen under våren och hösten ge tips och ideer på Martin & Servera

20140130-095351.jpg

Välkomna ni som har möjlighet!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s