Att duka med kryddor, ger samtal!

Med kryddor istället för blommor dukade jag upp i TV4 för något år sedan…En enkel, kul, annorlunda och prisvärt dukning. Basilika, timjan, rosmarin etc i krukor, gärna ekologiska, placera som en bordslöpa över bordet..runt varje kruka har jag virat tidningspapper och knutit fast ett snöre (återanvändning). Duken är av säckväv köpt på Weibulls..servetterna är ekologiska disktrasor vilka jag köpt på Svensk Hemslöjd Saxarna är inköpta i leksaksaffärer, fint med den gröna färgen…

20140129-093324.jpg

Saxarna sätter igång aktiviteten kring bordet, ” kan du klippa lite Basilka till mej?” Meningen är att kryddorna ska sätta “piff” på maten, ingå på något sätt.. Bordsdekorationerna av kryddor sätter snabbt igång samtalen kring bordet och så klart både kul och vackert. Kristallglas & silverbestick bryter av den säckiga duken…. Istället för blommor i väntan på våren..

Ha en fin onsdag!

2 thoughts on “Att duka med kryddor, ger samtal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s