Vide…vackert, vackert..

…Videkvistar är oerhört mycket vår, springtime för mig, älskar dem…det gråa luddiga, så vackert att kombinera med alla färger. Låång hållbarhet, kan bara stå där och se vackra ut, långa som nedklippt korta..

20140121-205449.jpg

Alla har någon vår favorit…min är just nu Videkvistar, sen ändras de känslorna efterhand ju närmare vi kommer sommaren…En blomma som många definierar som julblomma är hyacinten, blå, vit, rosa , för mig är det en underbar vårblomma och den varmt gula brukar jag blanda in i påskdekorationer…tyvärr är den starkt doftande vackra blomman väldigt allergiframkallande. Det ska finnas en sort som ger mindre allergi, vet inte, annars finns det fantastiskt fina konstgjorda att köpa..

20140121-213403.jpg

Har ni någon favorit, skicka till cathariandukar@gmail.com

På tal om vårblommor så ska min yngsta dotter resa,” backpacka” i några månader, usch jag hade hoppats slippa detta denna gång,men ack nej…vad ska man göra..visst det är säker bra, men…Utresan sker nästa vecka så nu är jag behjälplig med massa fix..

2 thoughts on “Vide…vackert, vackert..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s