Igår var jag på Formex…

Jag vet inte, “ser inte skogen för alla träden” det har blivit bättre absolut,..jag känner mej bara såå oinspirerad, alla montrar, varför inte göra något kul…jag bara går och går, kanske en och annan monter “klickar till” men de är jäkligt få. Det är nog något fel på mej…Finns så mycket man kan pigga upp den här mässan med. Entré torget när man kommer in, som visar trenderna, färgerna, “Daydreamer, Indian summer, deep flow, Down to earth” även introduktionen av nya produkter kändes så “trött” eller så var jag oerhört trött i går..Föreläsningen ” Being sustainable the Nice way” och “Att bygga varumärke med knappa medel” var intressant och säkert många fler föreläsningar men det var endast de två jag hann med igår så det var trevligt…Lite nya vaser, krukor…kanske..

20140117-101536.jpg
Från OOhh ( because nature inspires)

MEN DEN HÄR var kul, en liten aha upplevelse…man kan även sätta in lime, äpplen, blommor i kransen av metall, titta in här på ELDGARDEN den finns även i hjärtform..Även deras monter “stack ut” det var därför jag såg…

20140117-102658.jpg

Kanske de här servetterna var lite söta..

20140117-103255.jpg

Det var min dag på Formex!

Underbar fredag önskar jag er! Är det någon som har något inspirerande så skicka till catharinadukar@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s