Det här var helt galet, fantastiskt & vilken duknings idé!

Irriterad och sur på alla mina anförvanter, jag älskar ju att fylla år, men ingen ville prata om det. Jag försökte med en natt på ett vinslott när vi ändå var i Frankrike…”kan vi inte göra något som alla tycker är kul” sa Olivia…till slut när jag bestämt mej för att åka till ett spa för att göra åtminstone någonting…då ringde Emma och sa att hon, Filippa och Olivia ville bjuda mej på en liten middag, så jag måste vänta att åka till söndagen. Under veckan som gått har yngsta dottern ivrigt velat låna min kappa och väska….såå kul tänkte jag, att hon tycker mina kläder är så coola, stolt lånade jag ut dem flera gånger..maken var fortfarande kvar i syd Europa så han var absolut på min “skitlist”…Ok lördagseftermiddagen kom och jag såg framemot middag med barnen..vi promenerade i Gamla Stan för att möta Emma…vi närmade oss Slingerbulten..”här ska vi gå in” ..alla mina nära vänner med adress i Stockholm..var där, endast Johan som rest från New York var exteriör..En sådan chock, jag är fortfarande i ett euforiskt tillstånd och maken stod i förtruppen. Kappan & väskan som jag trodde var så coola, dök upp på en filmduk senare på kvällen…flickorna hade spelat in en otrolig filmsnutt om mig…
Borden hade dukats med vit tjock lakansväv, pennor låg överallt, så det var bara att skriva någonting, typ gästbok…här skrivs det för fullt på en av borden..super idé Emma, Filippa, Olivia!

20140115-144352.jpg

Lite text mixat från kvällen..

20140115-144507.jpg

Ett annat bord…

20140115-144553.jpg

Sött…

20140115-144645.jpg

Härligt..

20140115-144954.jpg

Väldigt mycket text på väldigt mycket metervara som nu ligger hopvikta, säkert kommer de att användas igen på något sätt..

Vilken kväll, vilken natt, vilken surprise, vilka barn, vilken make, vilka vänner & vilken bror..Johan åkte tillbaks till Nyc morgonen därpå, 24 tim i Stockholm, fantastiskt kul..

20140115-145840.jpg

Fler bilder på Instagram …Catharina Dukar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s