Tulpaner i min “hängränna”…den här dukningen gjorde jag i TV4

…..Morgonsoffan för ett par år sedan…redan då dukade jag i/med metall!! Hur stort är inte det idagens trend, metallic…vad jag så klart vill säga är, så förutsägande jag var..

20140107-121523.jpg

Silverfärgat fodertyg på metervara fick vara bordsduk…”hängrännan” (silverfärgad) blev vas för väldigt många tulpaner…hur många kom jag inte ihåg, men jag har gjort den här dukningen flera gånger och då köper jag 10-pack tulpaner i mataffären..Lite vatten i botten, några gröna blöta oasisar, för stabiliteten, korta ner blommorna och fördela…Tallrikarna på bordet har Emma designat…fina eller hur? Bestick KLONG, servetter DUNI

Det räcker i och för sig med ett litet fång också..kan faktiskt lysa upp en dag som denna! Det har jag gjort…

20140107-131533.jpg

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s