Vilken fantastisk dukning Ingrid!

…..att komma till en middag på ett hotell, värdshus, restaurang och det första man får se är en dukning, liknande denna här, när man bokat en nyårsmeny, är en absolut AHA-upplevelse!!!!!
Det bröllopspar som hade sin middag, de nyårsgäster som bokat in sej med övernattning, de gäster som bara var över kvällen på Sköllen Gårdshotell vilken upplevelse, det är precis detta man vill ha när man bokar…det är precis så här man måste anstränga sej för sina gäster…

20140102-125616.jpg

Vackert Ingrid…

20140102-130031.jpg

Blått & Silver..vita rosor..pärlband…så fin kombination…är det silvertyget tyg på metervara? Servettvikningen…hur gör man den…magnifik?

20140102-130601.jpg

Wow Ingrid du är bäst!! Tack för att vi fick se..

2 thoughts on “Vilken fantastisk dukning Ingrid!

  1. Ingrid Aspelin says:

    Kära Catharina, varmaste tack för dina fina ord!! Jag blev sååå glad!! Silvertyget köpte jag för några år sedan på rulle på Jysk, de sålde ut det, och jag tror inte att jag betalade mer än några tior, kanske upp till 50:-, för en hel rulle. Det måste ha varit 15, 20 meter på rullen 150 meters bredd. Helt otroligt. Alldeles fantastiskt material, lättjobbat, alltid lika slätt och fint när man tar fram det efter ett år på förvaringshyllan, och ingenting som spillts av gästerna sätter fläckar, jättelätt att torka av. Och så blir det ju så festligt med silver! Även det blå, lite velouriga tyget har jag köpt på Jysk. 50:- för en rulle på 3 meter. Här blandade jag så att på vissa av borden “bullade” jag upp tyget och draperade det så att det blev som ett vågigt hav, och på vissa av borden gjorde jag en slät löpare, som på bilderna här ovan. Väldigt roligt att höra att du tyckte om dukningen Catharina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s