Nu står tomtarna & ljusen på rad…

och inväntar nästa steg i dukningen, var ska tex. tallrikarna stå.. första julen någonsin som vi firar här i Frankrike, nyår oräkneliga gånger, men aldrig julafton, det ska bli så underbart. Nu är snart alla här som ska fira jul, de blir just nu upphämtade av maken i Geneve, influgna från Stockholm o Köpenhamn…resten kommer för nyårsfirande..nu tillbaka till tomtarna…

20131221-161608.jpg

Tomtar som barnen fått i julklapp när de var små, namnen står under varje träsko och de små, små tomtar som hängt med i alla år…passar så bra till det tunga träbordet, snön och alperna utanför. Ikea är bra , som vi har fraktat ljus & vita servetter…

20131221-162204.jpg

Det är vackert att bara ställa ihop lite av julminnen på mitten eller vid sidan av bordet och blanda med ljus…och tallrikarna ja de ska jag ställa fram nu, det är kö från Grenoble så det lär ta sin tid denna klättring…tror att jag börjar med champagne glasen….

One thought on “Nu står tomtarna & ljusen på rad…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s