Högar av blåbärsris i min vita juldukning….

Vitt är såå himla vackert…även om jul förknippas med rött kan jag inte låta bli att tycka att det vita känns befriande på något sätt. I boken “Fixa Julen” har jag dukat en helvit dukning med inslag av blåbärsris….det här fotot tog jag när vi fotade för boken, så klart att där finns betydligt bättre och fler foto tagna av Ulrika Ekblom…Vit duk, högar av blåbärsris ( just nu är det snöfritt, så lätt att plocka) ..riset har jag lagt omlott mot varandra, så att det bildar en hög i mitten på bordet. En eller två batteridrivna julgransbelysningar ligger inslingrade i riset och över alltihop sprayade jag snö..

20131218-120433.jpg

Här har snapsglasen blivit vaser till de vita rosorna..bilden tagen precis innan jag placerade ut dem på bordet..

20131218-122735.jpg

Fler dukningar och servettvikningar hittar ni i boken “Fixa Julen”….och fortsätt att skicka in bilder på era ideer & dukningar till catharinadukar@gmail.com

Nu far jag mot Franska alperna för jul & nyårs firande, så min jul blir kritvit! I morgon kommer nya ideer och dukningar kanske några Franska..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s