Då fick jag inte visa något… men här är “min traditionella juldukning”..

……jag dukade första julbordet redan i februari..Så här såg det ut när dukningen var klar för att fotograferas för boken “Fixa Julen” då fick jag inte visa något, men här är den, min traditionella juldukning….

20131212-194746.jpg
foto ulrika ekblom

Jag har byggt upp en bordslöpa av granris, tallkvistar, buxbom, järnek, tomtar, kottar, kanel, nötter, granris, äpplen som jag “dragit” ut som kanaler mellan tallrikarna. Mitt i skogshögen har jag tryckt ner blockljus i olika höjder…Igen, det är MÄNGDEN som gör dukningen!

20131212-195522.jpg
foto ulrika ekblom

Ha en fin lucia i morgon..

2 thoughts on “Då fick jag inte visa något… men här är “min traditionella juldukning”..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s