Ur stormen Sven “föddes” denna dekoration …..

….jag körde tidigt i morse mot Skåne, för att hinna före nalkande Sven..klarade si så där..tankarna snurrar, “hur ska jag kunna plocka järnek i detta väder” dekorera jul i en iskall lada.. inför Helsingborgs Dagblads repotage i morgon bitti..
Grönkål!!! Jag kör in och köper en säck med grönkål i Boarp/Båstad så kör jag “all over the place” Grönkål!! Iskallt, mörkt, blåst, ösregn, äpplen, hittar “gamla” vita rosor för 20:- (boarp) så kreerade jag…först ut….

20131205-212957.jpg

Nu vibrerar lampkronan, ljuset blinkar, hoppas taket på ladan håller, i morgon tidigt ska jag dekorera ut resten av grönkålen….you will see!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s