Ibland behöver vi en “Eliza korg”..eller bara delar av den..

…..”en blomma om dagen förlänger livet” eller åtminstone känns det så..då & då, härligt att få den där blomman eller att ge bort eller köpa till sig själv…Efter en “tuff” natt för Emma har jag hjälp henne med inskolning av Beau & Thelma, nytt dagis, olika avdelningar…Beau vaknade i natt av röda utslag över absolut hela kroppen, E ringde sjukvårsupplysningen, de beordrade direkt en ambulans, under tiden som E stod i kontakt med ambulansen, började utslagen att försvinna…nu tror de att den allergiska reaktionen berodde på nytt tvättmedel ( E hade köpt ett nytt eko tvättmedel) annars hade inte reaktionen försvunnit så fort hon gick ur sängen. Det blir tydligen allt vanligare med denna typ av allergiska reaktioner sa sjukvårdspersonalen, pga av att bostadsrätter numera drar in på vattnet i husets tvättstugan, det blir då en överdos av tvättmedel….nu har de egen tvättmaskin, men typ lakan etc, så har husets använts. Otäckt!!!
Påväg hem hade någon haft vänligheten att slå sönder min ena backspegel så att den hängde löst i sina trådar, polis & försäkrings anmälan…Väl hemma ringde min mor och hade blivit av med plånboken…den hittades som tur vad igen…Så glad jag då blev, när jag fick syn på min Eliza korg som jag just gjort för en fotografering, en injektion av rosor…

20131204-154740.jpg
Foto ulrika ekblom

Finns att beskåda även i Fixa Julen….

Nu ska jag leverera nytvättade lakan som jag tvättat med Grumme tvättmedel som jag använder och Emma använt tidigare…och kanske en liten blomma….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s