Helsingborgs Dagblad & Kranskurs i Torekov..& på Österlen …

Från torsdag blir det Skåne hela helgen..juldukning för Helsingborgs Dagblad på fredag, kranskurs, gör din egen jul/bordskrans att ta med hem hos Helena Rääf s inredning på lördag & kranskurs på Sköllen Gårdshotell på söndag.. går superbra att boka hos respektive eller hos mig på catharinadukar@gmail.com

20131203-111934.jpg

Sköllen Gårdshotell Österlen …

Missa inte julkransbindningskursen på Sköllen på söndag 8/12! Catharina Lindeberg-Bernhardsson, klädskapare, designer, florist, dukningkreatör och guldmedaljör i dukning, med med mera, med mera, lär oss binda underbara julkransar att hänga på dörren. Läs mer på vår hemsida, http://www.skollengardshotell.se. Kursen måste bokas.
Samma eftermiddag har vi julmarknad med massor av juldofter och stämning. Champagneprovning för er som vill testa nyårschampagnen (provningen måste bokas), och på kvällen är restaurangen öppen som vanligt! Varmt välkomna!! Ingrid och Svante

Super trevligt!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s