Senhöst, Advent, Jul….och min dukning..

Det är lite mix mellan alla årstiderna…juldukningar & dekorationer gjorde jag i feb/mars när vi fotade för “Fixa Julen”, julbord & glögg i oktober när det var release…däremellan var det sommar, sensommar…( och nu blir det kurs i att göra sin egen Adventskrans på söndag 24/11, någon plats kvar, anmäl till catharinadukar@gmail.com ) Vita hyacinter var min fars älsklings julblomma..De är även fina året runt. Vacker att blanda i en sommarbukett…

20131122-183804.jpg

Eller som här traditionsenligt till 1:a advent, fint att vira vitmossa runt löken med ett valfritt band runt…

20131122-184209.jpg

Kanske på rad som en bordslöpa över bordet…hyacinter är väldigt allergiframkallande, så man måste vara försiktig med vem man sätter till bords tillsammans med en hyacint! Jag har för mig att det finns någon sort av denna blomma som fungerar riktigt bra, kanske har jag drömt?!

20131122-184739.jpg

Det är klart att den här senhöst dukningen jag gick förbi tidigt i morse, när jag vandrade förbi Urban Deli påväg att passa en sjuk liten Thelma, är oemotståndlig …

20131122-185248.jpg..

Får ofta frågan om jag själv brukar dukar upp en häftig dukning när jag ska ha en middag? Absolut, oftast är det där jag utvecklar nya idéer, ibland står det dukat i flera dagar och så dukar jag på dukningen…om ni förstår. Igår kväll åt vi middag, mina döttrar och jag, då såg det ut så här..på mitt Instagram..Catharina dukar..

20131122-185957.jpg

Enkelt..

Ha en fin fredagkväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s