“Mat Catha” ….

Ja varför inte…mat Tina, mat Mia etc..& så Mat Catha.När man som jag håller på med det dukade bordet, är med i olika bokprojekt där även mat ingår, designat Sthlms Culinary teams bord…så kommer man i kontakt med otroligt många duktiga kockar, matskribenter, konditorer etc..och dessutom dukar bord med olika vackra ekologiska grönsaker..”äter dukningen” Maten ska ju passa till dukningen o vise versa..Maten ska vara vacker…”Maten tillsammans med dukningen är en totalupplevelse” Nog om detta, men med 3 döttrar som vill äta sunt, gott, smalt, ekologiskt, mättande så blir det in emellan mycket matlagande & mattänkande, de tänker i och för sig själva också. Så idag blev det lite nyttig brunch till yngsta dottern och mig …Omelett,kalamatioliver ( vilkens spad jag använde till 4 ägg som vispades) skivade ekologisk feta ost, ovanpå detta, spenat blad (eko) och kvisttomater som jag haft på hög värme en stund i ugnen…supergott & vackert & mättande &….

20131117-132430.jpg

Mätt o kreativ, nu blir det skapande på hög nivå, bra söndagsaktivitet..

20131117-132639.jpg

Det ingår faktiskt mat till flera av mina privata kranskurser.. först blir det Adventskransar, därefter mat & vin.. Det kan man boka! Flertalet “gäng” konstellationer önskar detta….

OBS På tal om kurs, det finns några platser kvar till att göra adventskransar att ta med hem, söndagen den 24/11 i Stockholm 14.00-16.00 allt material & fika ingår i 450:- anmälan till mig på catharinadukar@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s