Tidnings idee’r för kreativa blomsterdekorationer med eller utan “kaffemugg”!

Jag älskar hösten när solen skiner, en tidiga krispiga och härliga morgon som idag, alla halvspringer med kaffe muggar i händerna. Just det där med en kaffemugg…ser så coolt ut, eller?! Mammor med barnvagnar balanserade med muggen i ena handen eller så är den placerad i special gjord “hållare” på vagnen..folk springer omlott i tunnelbanan med sitt kaffe. Alla påväg någonstans, det är det som känns så härligt med kaffemuggen, den symboliserar på något sätt en aktivitet, ett “movement”.. Min mugg köpte jag idag på en kaffebar vid Hamngatan…”jobbar du på banken”? Jag skrattade och undrade om jag såg ut som om jag jobbade på en bank, hur ser man ut då? Fick inget riktigt svar, men förstod att jag skulle fått rabatt ….. Nej jag var påväg till Press Stop för att köpa lite inspirerande tidningar….

20131002-100514.jpg

Välja tidningar med kaffemugg i ena handen, utan att spilla..nej den fick ner på golvet…Dessa tidningar är fulla av inspiration och ideer för er som vill göra “själv”..

20131002-101538.jpg

Ha en härlig onsdag med eller utan kaffe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s