Tjejmiddag, just nu håller jag på att duka…

….dukningen är i full gång och jag plockar från trädgården mellan “stört regnen” . Så här långt har jag kommit…gamla rostiga skålar, 3st, lite vatten i botten ( mina läcker så jag har fått klippa en liten bit disktrasa och lägga under, osynligt) små kvistar plommon, björnbärskart..

20130812-130206.jpg

Skål nr 2 har fått en liten luktärt också..

20130812-131154.jpg

Uppdaterar färdig dukning om ett par timmar!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s