En annorlunda intervju..

…ja idag kom Hanna Welin journalist på Sydsvenska Dagbladets Ekonomi & Näringsliv och intervjuade mig i ett par timmar. Så trevligt och så annorlunda att få berätta om varför jag hamnade i denna branch, hur jag byggt min affärs ide’ , min drivkraft osv. Inte en enda gång hur jag dukar borden eller bygger Event, jo kanske lite grann, men det var absolut inte fokus på det denna gång…

20130520-224111.jpg

Det roligaste av allt är min far var informations chef på just Sydsvenskan under många år, så det fick jag också berättat för Hanna Welin, kul. I morgon kommer fotografen som inte hann hit idag så då måste jag “piffa” upp mej igen…Lite skönhetssömn kan inte skada…God Natt!

One thought on “En annorlunda intervju..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s