Idag var det “jullunch” & fotografering på Gubbhyllan ( Skansen) för nya boken Fixa Julen..

Vilket härligt gäng och god lunch fick vi också hos KC Wallberg..Här väntar Tove Nilsson, Birgitta Rasmusson och Liselotte Forslin på uppställning för gruppfotot..

20130514-201217.jpg

Fina fotografen Ulrika Ekblom samtalar med projektledaren Ingela Holm..

20130514-202016.jpg

Lunchen blev lång och många härliga samtal..KC Wallberg hade fullt jobb på Gubbhyllan ( det var ju lunchtid) så det blev tyvärr ingen sittning för honom och Jan Gradvall kunde tyvärr inte vara med, men annars sitter vi här Jonas Larsson, Bengt-Göran Kronstam, Liselotte Forslin, Tove Nilsson, Ulrika Ekblom, Jag, Birgitta Rasmusson och Ingela Holm..

20130514-203026.jpg

Så intressant, Birgitta Rasmusson är ju en veteran i småkakor och bakning, sitter med i jurun Hela Sverige Bakar och ligger bakom nyutgivningen av “sju sorters kakor” vilken har sålt i grymt många exemplar, tror att det är den mest sålda kokboken från Ica förlaget..Hon berättade att Sverige är det enda land i världen som just har “kaffe och en kaka” en tradition sen länge…man börjar med en bulle, därefter 7 sorters kakor och slutligen en härlig tårta…10 kaffe & 3 kaffe, fika..Hmmm

En härlig dag!

3 thoughts on “Idag var det “jullunch” & fotografering på Gubbhyllan ( Skansen) för nya boken Fixa Julen..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    JAMEN DET DÄR ÄR JU ETT FINT GÄNG CATHARINA. SÅ ROLIGT, ATT FÅ SIG EN JULLUNCH SÅ DÄR I SYRÉN – & HÄGGTIDER. DET KAN NOG BLI MYCKET BRA DET DÄR. JA, BIRGITTA KÄNNER JAG JU IGEN, SOM DET HETER FRÅN TV & BAKANDE

  2. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    JAG SKULLE JU SÅ GÄRNA SÄNDA ETT LITET STUDENTIPS, MEN DET SKULLE VÄL TILL DEN ANDRA ADRESSEN ? JAG FÅR SÄNDA DIT DÅ. MÅSTE KOMMA IHÅG DET. DET FÖRRA MEDDELANDET BLEV LITE HALVT, MEN JAG SKYLLER PÅ TEKNIKEN. VI ÄR JU INTE RIKTIGA VÄNNER, SOM BEKANT. TACK ATT JAG FÅR SE SÅ TREVLIGA BILDER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s