I stället för snittblommor….

….vi sjöng in våren,( ja lite värme kom ju 1:a maj) i Stockholms skärgård…här sitter vi Lena & jag på trappan och dricker vårt morgon kaffe och tittar ut över det vackra vattnet, där det bara en vecka tidigare legat is.

20130502-122756.jpg

På valborgsmässoafton var det uppdukat till buffé på det här fina bordet, eftersom det inte finns så mycket att plocka i naturen och eftersom detta är ett sommarboende så har Lena valt krukväxter och örter att dekorera med.

20130502-124419.jpg

Valet av krukväxter är beroende av vad man vill med sin dukning och vilka färger man blir glad av. Kom just att tänka på min Studentdukning, varför inte ha massor av krukväxter i gult & blått, olika varianter, men håll ihop med färgerna…Kom gärna med idee’r som vi kan förmedla vidare här på bloggen!

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s