Matcha rose’vinet med ceris färgade ranunkler..

….fint till Valborg, sista april, första maj. När jag dukade upp i Suregallerian, fick jag blomsterhjälp av Blomster Compagniet..Här har Mette-Marit fyllt på med cerisa ranunkler, vilken matchning med det sponsrade rose’vinet i vackra magnumbuteljen

20130429-142408.jpg

Trötta men supernöjda var tjejerna Carolin Asplund & Helen Duhs från Fo – Ko..

20130429-142848.jpg

I morgon är det Valborgsmässoafton, uppvuxen som jag är i Lund, där säger man alltid Sista April! I vilket fall så är det mösspåtagning för min “lilla” dotter i morgon på Viktor Rydbergs gymnasium. Vi som vill får komma dit, så då blir det väl en liten tår.. Kom just på i skrivande stund att Vita ballonger på studentmottagningen tycker jag är fint, björk & vita ballonger!! Fortsättning följer..nu är jag igång.

Ha en fin eftermiddag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s