Bröllopsdukning i vår med örter & sisal…

….just nu får jag så många förfrågningar om bröllopsdukningar, den största tiden för just bröllop närmar sig, pingst, försommar, prinsessbröllop midsommar, ja bara sommar. Den ljusa, varma underbara försommaren. Det är mycket som ska hända denna korta tid som vi i Sverige har ljuset och i bästa fall lite värme, inte bara studentexamen. När jag letade bland mina gamla bröllopsdukningar hittade jag den här fina dukningen jag gjorde för en av de stora bröllopstidningarna, det var flera år sedan..

20130415-205423.jpg

Men visst duger den fortfarande och inte så dyr heller..det går att hitta örtkryddor till bra pris, sisal hittar man i blomster el. Hobby affärer. Ställ örterna jämnt fördelat som en bordslöpa över bordet på den vita duken, täck med sisal runt om. Här har jag faktiskt sprayat med guldfärg på sisalen och guldfärgat bast band har jag virat runt de vita linne servetterna. En liten örtkvist har jag stuckit in i bandet. Här kan alla gästerna hjälpas åt att bryta en liten örtkvist att pigga upp maten med. Samtalen är igång.

Ha en fin kväll! / C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s