Snart har jag en student!

….. Vår fina Olivia tar studenten den 12 juni, den dagen är så stor och man vill att allt ska vara perfekt. Fram till dess ska “ska man ha” ett inbjudningskort, plakat, dukning, buffé och då så klart en buffé dukning, blommor, häng runt halsen. Häng med på min “studentresa”!
Ett babyfoto ska man ju ha, som vi letar, det ska vara gulligt, gärna så att studenten blir nöjd. Varför ska man ha babyfoto, sa Janne Carlzon och visade alla inbjudningskort de fått till olika studenskivor, då för några år sedan när deras dotter tog studenten. Varför egentligen, är det för att barnet nu är vuxet, eller? Ok vi har letat och hittat massor av härliga foto på allt möjligt, men tyvärr inget riktigt bra babyfoto. Det här hittade jag från vår tid då vi bodde i Bryssel ( Olivia föddes där så det är i Belgien högen vi först måste börja leta) Visst är det fint, Julkortet framför vårt dåvarande hus…

20130414-121453.jpg

….se på den fina dörrkransen, så klart ni först och främst ska se på de fina barnen…Ja hur gulligt det än är kan jag ju inte använda detta som studentplakat..fortsättning följer..

Nu ska vi ut i det vackra vädret, njut, värmen sägs komma och ni som inte vet vad ni ska göra och bor i Sthlms trakten, det är ju Trädgårdsmässa på Älvsjö. Där lär nog vara trångt och härligt idag!

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s