Nya Kocklandslaget & vårskorna är på igen!

Wow så fantastiskt häftigt, 5 st från vårt team Stockholms Culinary har gått vidare till Kocklandslaget , Helena, Claes, Joel, Isaak och projektledaren Jonas Franzén som också blir projektledare för nya Kockslandslaget. Så kul att ha fått vara med på den här resan under de 6 år Jonas har drivit Sthlms Culinary Teamet framåt till allt Guldet! Lycka Till framöver, du är bäst Jonas!!

Så här ska det se ut har jag förstått, när jag kollat lite olika bloggar & insagram. Man ska ta foto på sina skor, så här gjorde Johan…

20130410-095542.jpg

….då gjorde jag det också…dessa skor har jag haft i snart 8 år, ingen orkar se dem längre men jag äälskar dem. Köpte dem i NY och har haft dem varje dag sedan dess, ja inte ute, men när det inte går att ha dem ute så har jag dem inne, jag packar med dem i resväskan, bär med dem överallt..

20130410-100124.jpg

Vad tycker ni, har ni några älsklingsskor?

4 thoughts on “Nya Kocklandslaget & vårskorna är på igen!

  1. Emma says:

    Alltså förlåt men jag dör på de här skorna! Du är skorna, skorna är du. Det är märkligt att de inte växt fast på dig ännu:) puss min mam. Idag så satt en osynlig du emellan Beau och Thelma i bilen. “Nej, lägg inte väskan där! Mormor sitter där!”

    • ELIN MARIA SUNDBERG says:

      HUR GÅR DET HÄR TILL ? KOMMER DETTA FRAM TILL DIG CATHARINA ? KANSKE GÅR DET VIA BRODER JOHAN ? NÅVÄL, BLEV SÅ GLAD ÖVER ERA SKOR & ATT JAG KOM PÅ RÄTT RAD HÄR. DET ÄR SÅ MED ÄLSKLINGSSKOR, ATT DE ÄR SVÅRA ATT GÖR A SIG AV MED DEM. TACK ATT JAG FICK SE FÖRRESTEN. JAG HAR ETT PAR, SOM JAG BARA VILL DANSA I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s