När sättpotatisen blev Bordsdekoration..

Härliga måndag, faktiskt känns det precis så ibland….. rutiner kommer igång igen, träningen, möten, sunda matvanor…Det var just en måndag jag körde förbi fälten i Skåne och såg en stor traktorlast med sättpotatis som skulle “sättas”. Så vackra låg de där i sina lådor med sina spröt! Plötsligt slog det mig, vilken dukning det skulle bli! Värmeljus emellan potatisarna mitt på bordet, vilken vårdukning, kunde det bli mer vårlikt egentligen. Jag frågade snällt om jag kunde få köpa en låda, att jag skulle göra en dukning för en fotografering. Så förvånad han blev, den fina bonden, duka!!?? Men visst blev det urhäftigt…

20130408-215040.jpg

Så klart att potatisen kom i jorden när dukningen var över.

Nu önskar jag lite vårtips, vårdukningar av er! Skicka till mej, HÄR

God Natt

2 thoughts on “När sättpotatisen blev Bordsdekoration..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s