Vilket härligt “betyg” jag fick….

…..så glad jag blev av mailet, mailen för de var flera stycken som jag fick av Ingrid Aspelin som driver Sköllen Gårdshotell nere på Österlen

” Stort tack för inspirerande kurs, jag fick mycket nytta av dina tips under påskhelgen”…”Vi har haft mycket folk under påsken och jag är sååå glad att jag gick på din kurs så att jag kunde göra en riktigt härlig Påskdukning. Känns extra viktigt när vi nu är med i the White Guide, folk har större förväntningar när de kommer och får absolut inte bli besvikna.”

“Jag fick tag på fröpåsar – 10 st för 29,90, vilket jag tyckte var ett mycket bra pris – som jag lutade mot varje servett -det blev mycket uppskattat, och precis som du tycker jag det är roligt att duka på ett sätt som skapar samtalsämnen kring bordet. På den lilla lappen som du ser stå vid fröpåsen står det Glad Påsk, kan vara lite svårt att se på bilden kanske. ”

20130404-125303.jpg

20130404-125331.jpg

Stort tack för dina fina ord och för bilderna på din fantastiska dukning….och på alla bilderna på mej från kursen på Österlen…måste ju visa någon..det blev några…

20130404-125846.jpg

Här visar jag kransen du så häftigt dukade med…

20130404-125944.jpg

Visar hur man sprutar vatten på rötterna så att de håller fuktigheten…

20130404-130158.jpg

Nu finns jag också på instagram, ska så smått komma igång med det också, ni hittar mej på catharinadukar.

Njut av den underbara solen, vad vi har väntat och längtat!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s