När Filippa Reinfeldt gick en blomster & dukningskurs hos mej….

…..Jag kom helt “osökt” att tänka på, när hon helt otippad dök hon upp under namnet Doris. Det var flera år sedan och ett gäng tjejkompisar till henne hade köpt ett presentkort på Box Experience “Duka Fint” Vi var en liten grupp och hon, Doris kom en liten stund senare…förlåt, jag anmälde mej under fejkat namn, jag ville komma privat. Så förvånade vi blev och kursdeltagarna fick en extra liten bonus…Så trevligt vi hade och blomstrade på och pratade non stop, de 2 timmarna blev 4 och den lilla gruppen bara pratade & dukade….Jag har flera bilder men de sitter på en annan dator, ska leta upp dem och visa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s